ΒΗΡΥΤΟς. Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΆΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

Ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός της χθεσινής έκρηξης στη Βηρυτό είναι περισσότερο από 100 νεκροί και σχεδόν 4.000 τραυματίες από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι.

Προσεγγίζοντας το θέμα από αστρολογική σκοπιά, παρατηρούμε τον κύκλο των εκλείψεων του καλοκαιριού να παρουσιάζει ένα επαναλαμβανόμενο μοντέλο ιδιαίτερα εμφατικό ως προς τα γεγονότα.

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή.

Την έναρξη σηματοδοτεί η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου,2020 η οποία από μόνη της έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, μία και ο ήλιος και η σελήνη της έκλειψης σχηματίζουν όψη ταυ  τετραγώνου με τον Άρη. Ο κύκλος αυτής της περιόδου μιλούσε για εκρηκτικές καταστάσεις οι οποίες μπορεί να έχουν και ανεξέλεγκτο χαρακτήρα.

Παρατηρώντας την έκλειψη αυτή στο γενέθλιο χάρτη της Βηρυτού, παρατηρούμε ότι αυτό το ταυ τετράγωνο μεταξύ του ήλιου της σελήνης και του Άρη κορυφώνεται επάνω στον γενέθλιο Άρη του χάρτη.

Οι όψεις αυτές σηματοδοτούν εξαιρετικά επικίνδυνες καταστάσεις, που σχετίζονται με ατυχήματα, φωτιά, εκρήξεις, και όπλα η πυρομαχικά.

Παράλληλα ο Άρης της έκλειψης σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη του χάρτη.

Λόγω απροσεξίας ή υπερβολικής βιασύνης προκαλούνται ατυχήματα μεγάλης κλίμακας. (Μία και συμμετέχουν και τα φώτα και όχι μόνο).

Στον ίδιο χάρτη της έκλειψης παρατηρούμε, πως ο διελαυνων Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών γεγονότων και ανατροπών, σχηματίζει ακριβή όψη τετραγώνου τον γενέθλιο Πλούτωνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με την μοίρα που ελέγχει ,τις μαζικές καταστροφές και την απώλεια.

Η ένωση τους, προκαλεί μεγάλης κλίμακας γεγονότα με καταστροφικό χαρακτήρα.

Στην επόμενη σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου 2020, ο Άρης της έκλειψης σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Ποσειδώνα.

Και εδώ πολύ εμφατικά, μιλά για εξαιρετικά επικίνδυνες εξελίξεις που σχετίζονται με κίνδυνο διαρροής, εύφλεκτα υλικά, όπλα, χημικά, χάος

Και στους δύο χάρτες των εκλείψεων, ο Ποσειδώνας συναντά με όψη αντίθεσης την γενέθλια Σελήνη.

Ο Ποσειδώνας, ονομάζεται και «κοσμοσειστης» ,και σχετίζεται με κάθε είδους διαρροές χημικά εκρήξεις χάος.

Η σελήνη στην κοσμική αστρολογία αφορά το λαό, το πλήθος.

Στις εκλείψεις αυτές βάλετε πάρα πολύ, πληρώνοντας ένα πολύ βαρύ τίμημα που της επιβάλλεται από τον Ποσειδώνα.

Αυτό που παρατηρούμε στον κύκλο αυτών των εκλείψεων και που πυροδοτεί το συγκεκριμένο γεγονός, είναι το επαναλαμβανόμενο μοντέλο μεταξύ των πλανητών Άρη Ποσειδώνα, αλλά και σελήνης.

Και οι δύο πλανήτες(Άρης και Ποσειδώνας)  είναι κυρίαρχοι στα ζώδια που κυβερνούν άρα πανίσχυροι, και δυναμιτίζουν  με ολέθριο και τραγικό τρόπο τις εξελίξεις αυτό το καλοκαιριού για τη Βηρυτό.

Το ανώτατο συμβούλιο άμυνας της χώρας κήρυξε τη Βηρυτό κατεστραμμένη πόλη μετά την έκρηξη, και συνέστησε στο υπουργικό συμβούλιο να την κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για δύο εβδομάδες.

Οι εκλείψεις αφορούν κυρίως κοσμικά γεγονότα, και γεγονός είναι πώς όταν παρατηρούσαμε τον κύκλο των εκλείψεων ξέραμε πως το καλοκαίρι αυτό έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα.

Η Βυρηττός ήταν η πόλη που επηρεάστηκε περισσότερο, και με εξαιρετικά  οδυνηρό τρόπο.

Δυστυχώς το 2020 , δεν σταματά να μας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

Ας προσευχηθούμε για τις ζωές που χάθηκαν.