Κρονοσ στον αιγοκερω

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 2(20.12.2018 – 22.3.2020)

Ο Κρόνος επστρέφει στο σπίτι του.

Στις 20 Δεκεμβρίου. 7.12πμ ο Κρόνος επιστρέφει στο σπίτι του, με τα απο απουσία 29 χρόνων (είχε ξαναβρεθεί στην ίδια ζωδιακή περιοχή απο τον Φεβρουάριο του 1998 εως τον Ιανουάριο του 1991), και θα παραμείνει ως τις 22 Μαρτίου 2020.

Ειναι μια πολύ σημαντική στιγμή, μια και ο πλανήτης βρίσκεται στην κατοικία του, και θα ενεργοποιήσει όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν την προπάθεια για ηθική και κοινωνική δικαίωση.

Είναι σαφώς ο πλανήτης που απαιτεί τάξη και συνοχή για να μπορέσει να εκφράσει πλήρως τις ιδιότητες του, και φάινεται πως στην διετία που θα διανύσουμε, το κοσμικό κλίμα θα κινηθεί προς μια πιο σταθεροποιητική φάση.

Ο Αιγόκερως σαν ένα παρορμητικό ζώδιο, θα τον κινητοποιήσει στην δράση, ενεργοποιώντας όλες εκείνες τις ιδιότητες που χρειάζεται ο πλανήτης για να εκφράσει πλήρως τις δυνατότητες του.

Παρατηρώντας τον χάρτη της εισόδου του πλανήτη στο ζώδιο για την Αθήνα, ο Κρόνος βρίσκεται στον πρώτο οίκο, κάτι που τονίζει εμφατικά την εισαγωγή σε μια περίοδο, που κυριαρχεί το γεγονός μιας καινούργιας αρχής, μιας περιόδου ανάπτυξης και ευθυνών !

Ομως σαφώς και κάτω απο το βαρύ φορτίο που πάντα φέρνει μαζί του ο πλανήτης, έιναι μια περιοδος επιπρόσθετων ευθυνών, και σε κάθε περίπτωση η ανάγκη του να ανακαλύψουμε που είναι το λάθος και να το διορθώσουμε.

Η ανάγκη εσωτερικών μεταρυθμίσεων θα εκδηλωθεί πιο έντονα απο ποτέ, και μπορεί να υπάρξουν ισχυρές αντιδράσεις, αλλα το σίγουρο έιναι πως οι ανακατατάξεις αυτές είναι επιβαλλόμενες.

Αυτές τις ανακατάξεις τονίζει και η σελήνη, που βρίσκεται και αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερω, και πρόκεται να σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό.

Θα υπάρξουν διασπάσεις και ρήξεις προκειμένου να προχωρήσουμε παρακάτω….

Κρόνος στον Αιγόκερω, βρίσκεται στην έξαρση του Αρη και στην πτώση του Δια.

Ο Αρης απο το ζώδιο του Σκορπιού πανίσχυρος στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια αλλαγής, και λειτουργεί άκρως υποστηρικτικά απέναντι σε ότι υποστηρίζεται απο το Κρόνο.

Είναι μια διετία έντοντης δυναμικής, αλλα και έντασης, και ανατροπών, που όμως μπορεί να δώσει ένα ουσιατικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά μεταρυθμίσεις που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για την χώρα.

Αλλα και ο Ηλίος, βρίσκεται στην 28η μοίρα του Τοξότη και πρόκειται πολύ σύντομα να συνατήσει τον Κρόνο σε σύνοδο μόλις περάσει και αυτός στον Αιγόκερω.

Σηματοδοτείται λοιπόν μια πολύ σημαντική στιγμή έναρξης, και σε προσωπικό αλλα και σε κοσμικό επίπεδο, μια στιγμή επανεκίνησης, μέσα απο την οποία έχουμε να αναδιαρθώσουμε και σαν κοινωνία και σαν μονάδες πολλά απο τα ζητήματα που στο προηγούμενο διάστημα υπηρξαν λάθη και παραλείψεις, με τον αντίστοιχο τίμημα φυσικά , μια και κάθε κατάκτηση προυποθέτει και έναν μεγάλο αγώνα.