ΚΡΟΝΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο…

 Κρόνος και Πλούτωνας. Δύο αργοί πλανήτες που θα συναντηθούν σπάνια, ( η συνάντηση τους ορίζεται σε έναν κύκλο 33- 37 χρόνων και διαρκεί περίπου 2 χρόνια),όμως όταν συναντιούνται ορίζουν μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για την ανθρωπότητα.

Και οι δύο πλανήτες, δεν είναι ούτε απλοί ούτε και εύκολοι στην ερμηνεία τους. Σηματοδοτούν γεγονότα που έχουν ‘’καρμική χροιά’’ και με κάποιο τρόπο είναι υπεύθυνα τόσο σε προσωπικό αλλά κυρίως σε κοσμικό επίπεδο για τον καθορισμό των μετέπειτα εξελίξεων.

 ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Σύμφωνα με τον Κικέρωνα, τον Πλάτωνα και άλλους φιλοσόφους, η ιστορία είναι ρυθμική, κυκλική, και συχνά μιλάμε για την επανάληψη των γεγονότων σε άλλη χρονική στιγμή και με διαφορετική μορφή.

Ο κύκλος συμβολίζει την περιοδικότητα που αποτυπώνεται στις κινήσεις των συμπαντικών, ηλιακών και πλανητικών σωμάτων.

Ο αστρολογικός χρόνος φαίνεται από σειρές συμπλεγμένων κύκλων. Ο ημερήσιος κύκλος του Ηλίου γύρω από την Γη, ο μηνιαίος  κύκλος της σελήνης γύρω από την Γη, ο ετήσιος κύκλος του Ηλίου σε σχέση με τους αστέρες. Συμβατικές προσεγγίσεις στο όριο αυτών των τριών κύκλων μας δίνουν την ημέρα, τον μήνα, τον χρόνο. Υπάρχουν και μεγαλύτεροι κύκλοι κάποιοι τραβιούνται και χιλιετίες οι οποίοι σημαδεύουν και τους εξώτερους πλανήτες. Υπάρχουν μικροί κύκλοι κάτω από τις μικρότερες μονάδες του χρόνου. Οι μακριοί κύκλοι διαγραμμίζουν τα μακριά σχέδια στον χρόνο: Την άνοδο και την πτώση των θρησκειών και των αυτοκρατοριών.

Για την άμεση σημασία από μέρα σε μέρα, υπάρχει η αλληλεπίδραση των μικρών κύκλων της ώρας και της ημέρας.

 • Ο κύκλος του Κρόνου – Πλούτωνα, ορίζεται από μια περιοδικότητα 33 έως 37 χρόνων και είναι μια εξαιρετικά σημαντική για την ιστορία της ανθρωπότητας.
 • ΚΡΟΝΟΣ

Ο Κρόνος συμβολίζει τον Χρόνο. Αυτόν που θα χρειαστείς  για να περάσεις τις εξετάσεις που σου ορίζει.

Στην Ελληνική μυθολογία είναι αυτός που νικάει τον πατέρα του Ουρανό, και κυβερνά κατά την διάρκεια της μυθικής ‘’χρυσής εποχής’’ έως ότου νικάτε από τον γιο του Δία.

Συμβολίζει τα όρια τον περιορισμό, τις δομές, την αυτοπειθαρχία που χρειάζεται να έχει το άτομο για να ελευθερώσει την ψυχή του.

Είναι ο κύριος του πεπρωμένου.

Σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο μπορεί να λειτουργήσει με δύο τρόπους:

 • Είτε παρουσιάζοντας μια ισχυρά δομημένη προσωπικότητα, που ξέρει να οργανώνει τις σκέψεις και τις κινήσεις της, έχοντας πολύ συγκεκριμένους στόχους τους οποίους κατακτά.
 • Είτε παρουσιάζοντας μια προσωπικότητα απόλυτη, δογματική και αδιάλλακτη, σκληρή και κυριαρχική, που αρνείται να δώσει χώρο σε καινούργια πράγματα μια και ‘’νομίζει’’ πως γνωρίζει τα πάντα.
 • Στις διελεύσεις του, θα πληρώσουμε την επιπολαιότητα και την ανεμελιά μας, την τεμπελιά η την ανευθυνότητα μας. Θα μας αναγκάσει να δούμε αυτά που μέχρι τώρα δεν θέλαμε η δεν αντέχαμε να αντιμετωπίσουμε.

Χαρακτηρίζεται και σαν εκπρόσωπος του ‘’Κάρμα’’ μια και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την πνευματική αρχή της αιτίας και του αποτελέσματος. Ότι σπέρνεις αυτό θα θερίσεις, είναι η βασική αρχή του Κρόνου που στέκει σαν δίκης οφθαλμός πάνω από τις κινήσεις και τις επιλογές στις οποίες καλείσαι να πληρώσεις το τίμημά τους, όταν έρθει η ώρα τους.

 • ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Στην Ελληνική μυθολογία είναι ο Θεός του κάτω κόσμου. Εκεί που κανένα φως δεν μπορεί να διαπεράσει το σκοτάδι.

Η αστρολογική ερμηνεία του  Πλούτωνα, αφορά τον υπόγειο κόσμο, που είναι τεράστιος και ανεξερεύνητος. Εκεί υπάρχει και ο φυσικός πλούτος από πετρώματα και ορυκτά, αλλά και ο πλούτος της ψυχής.

Η δράση του αφορά την έκρηξη και τον μετασχηματισμό. Συμβολίζει την ανάγκη για επιβίωση. Την  εσωτερική δύναμη που ανασύρεται σε δύσκολες περιόδους.

Κάθε φορά που ο Πλούτωνας διέρχεται  από διέλευση, από έναν οίκο του ωροσκοπίου, έρχεται να δώσει ένα οριστικό τέλος σε κάποιες καταστάσεις που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους.  Όλη αυτή η διεργασία ωστόσο, η όδευση προς τον θάνατο και την αναγέννηση δεν είναι καθόλου εύκολη και διέπεται από πολύ μεγάλες  συγκρούσεις. Αυτή είναι μια τυπική Πλουτώνια διαδικασία. Το τέλος και η αρχή κάποιων πραγμάτων!

Καθώς λοιπόν ο Πλούτωνας είναι ο δείκτης της αναγέννησης η αξία του είναι εξαιρετικά σημαντική.

Προοδευτικά φτάνουμε στην ολοκλήρωση ενός κύκλου για να ξεκινήσουμε έναν άλλον τελείως καινούργιο και άγνωστο.

Και δρα εκείνη την στιγμή που μια κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της εκεί που δεν πάει άλλο! Εκεί αυτό που θα συμβεί μπορεί να έχει και μοιραίο χαρακτήρα!

Με άλλα λόγια, μπορεί να ανεβάσει μια κατάσταση στην ανώτερη της βαθμίδα, η να την εκμηδενίσει και να την αφανίσει.

Κρόνος Πλούτωνας – Η συνάντηση

Και οι δύο είναι πολύ αργοί πλανήτες, ο Κρόνος  χρειάζεται 29 χρόνια για να ολοκληρώσει την τροχιά του γύρω από τον ήλιο., ενώ ο Πλούτωνας 248.

Η συνάντησή τους είναι κάθε 33 -37 χρόνια, και κάθε φορά έχει σημαντικές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα. Οι όψεις συνόδου που σχηματίζει ο Πλούτωνας διαρκούν περίπου 2 χρόνια με τις περιόδους της ανάδρομης πορείας του.

Κάποιες σπάνιες φορές οι πλανήτες μπορεί να συναντηθούν και 3 φορές στην κατά την διάρκεια των αναδρομών  και της ορθοδρόμησης τους.

Τα αποτελέσματά της ένωσης τους ωστόσο δεν μπορεί να είναι ορατά από την αρχή.

Υπάρχει μια ακολουθία στα πράγματα,η οποία αφορά στις δομές που έχει μέχρι τώρα δημιουργήσει ο Κρόνος, και θα χρειαστεί να υποβληθούν στην δοκιμασία του Χρόνου. Εκεί ότι  δεν λειτουργεί κατά πως πρέπει θα καταστραφεί κάτω από την ενέργεια του Πλούτωνα. Και εδώ μιλάμε για τον πυρήνα(Πλούτωνας), που κυριολεκτικά θα ισοπεδώσει το μη λειτουργικό για να το αναδομήσει σε μια νέα και πιο υγιή κατάσταση. Θυμίζει την λάβα ενός ηφαιστείου που ξεκινά από τα έγκατα της γης για να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της.

Και όσο και αν αυτά τα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν μπορεί να είναι ολέθρια και καταστροφικά, είναι απαραίτητα για την αναδόμηση του όποιου συστήματος χρειάζεται ριζικές μεταμορφώσεις.

Ας δούμε ιστορικά πότε συνέβη ξανά η σύνοδος αυτή, και τι έφερε στην ιστορία του κόσμου.

1914 – 1915  Η καταστροφή.

 • 4 Οκτωβρίου 1914
 • 1 Νοεμβρίου 1914
 • 19 Μάιου 1915
 • Οι δύο πλανήτες συναντήθηκαν στις αρχικές μοίρες του Καρκίνου.

Τον Ιούνιο του 1914, δολοφονείται στο Σεράγιεβο, ο διάδοχος του Αυστριακού Θρόνου Φραγκίσκος Φερδινάρδος από ένα νεαρό Σέρβο εθνικιστή (Ιούνιος 1914). Σχεδόν αμέσως η Αυστροουγγαρία κήρυξε τον πόλεμο στη Σερβία (Ιούλιος 1914). Η Ρωσία και η Γαλλία εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στη Σερβία, ενώ η Γερμανία τάχθηκε στο πλευρό της Αυστροουγγαρίας. Στα επόμενα τέσσερα χρόνια έγιναν συνολικά εξήντα κηρύξεις πολέμων. Αυτός ήταν ο Μεγάλος Πόλεμος ή Α’ Παγκόσμιος πόλεμος, όπως ονομάστηκε αργότερα.

Ο κόσμος δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος. Η ανθρωπότητα έγινε μάρτυρας σημαντικών αλλαγών, αλλά και ανείπωτης βίας, ενώ η Ευρώπη  εξέρχεται κατεστραμμένη από τον πόλεμο. Η καπιταλιστική Ευρώπη του 19ου αιώνα, δανειστής ολόκληρου του κόσμου, είναι χρεωμένη στις ΗΠΑ και τα δημόσια οικονομικά των κρατών της είναι κλονισμένα. Οι υλικές καταστροφές επηρεάζουν ουσιαστικά την παραγωγή, η οποία μειώνεται σχεδόν στο μισό, σε σχέση με την προπολεμική περίοδο. Ευνοούνται, έτσι, οι νέες εξωευρωπαϊκές δυνάμεις, η Ιαπωνία και, κυρίως, οι ΗΠΑ.

Έως το 1947 η ανθρωπότητα γνωρίζει δύο παγκοσμίους πολέμους, και μια πλήρη διάλυση της γεωπολιτικής τάξης του 19ου αιώνα.

Η Μεγάλη Βρετανία κατέληξε εξαντλημένη οικονομικά μετά τον πόλεμο. Η κυβέρνηση που υπήρχε κατά τη διάρκεια του πολέμου διαλύθηκε. Στις επόμενες εκλογές ο Τσώρτιλ  έχασε από το Εργατικό Κόμμα του Clement Atee.

Τα έθνη που συμμετείχαν στον πόλεμο, εξουθενωμένα από ανθρώπινους και υλικούς πόρους, ξεκίνησαν την αποκατάστασή τους. Εκατομμύρια άνθρωποι είχαν μείνει άστεγοι, εκατομμύρια βρέθηκαν σε εχθρικές χώρες λόγω αλλαγής των συνόρων. Η Ευρωπαϊκή οικονομία και ένα μεγάλο μέρος της βιομηχανικής υποδομής είχαν καταρρεύσει. Η Δυτική Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία επανήλθαν γρήγορα λίγα χρόνια μετά, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία και στην Κίνα ακολούθησε μεγάλη οικονομική κάμψη που κράτησε δεκαετίες. Η Ιαπωνία αμέσως μετά τον πόλεμο, είχε μια απίστευτα γρήγορη οικονομική άνοδο, κάνοντάς την μια από τις πιο δυνατές οικονομίες από το 1980 και μετά. Γενικά, μέχρι το 1953, η οικονομία παγκοσμίως είχε αποκατασταθεί στα πριν το πόλεμο επίπεδα.

Αυτή ήταν και η πιο αιματηρή περίοδος στην ανθρωπότητα που άνοιξε κάτω από την σύνοδο των δύο πλανητών.

 • 1947  Η νέα τάξη πραγμάτων.

 11 Αυγούστου 1947 στο ζώδιο του Λέοντα.

Ο τερματισμός του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, και η εμφάνιση του σύγχρονου κόσμου.

Ιδρύεται το ‘’Διεθνές νομισματικό ταμείο’’ και αρχίζει τις χρηματοοικονομικές του πράξεις.

Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ  ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζορτζ Μάρσαλ ζητά την οικονομική ενίσχυση της κατεστραμμένης από τον πόλεμο Ευρώπης.

Το Πακιστάν και η Ινδία κηρύσσονται ανεξάρτητα κράτη.

1982

 • 8 Νοεμβρίου 1982 στην 27η μοίρα του Ζυγού.

Υπήρξε μια σύντομη αλλά σοβαρή έναρξη του  Ψυχρού  Πόλεμου: Εκπρόσωποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής  και τη Σοβιετική Ένωση αρχίζουν να διαπραγματεύονται στη Γενεύη τη μείωση των πυρηνικών όπλων μεσαίου βεληνεκούς στην Ευρώπη (οι συναντήσεις θα λήξουν στις 17 Δεκεμβρίου χωρίς να καταλήξουν σε απόφαση).

Στις 17 Ιουνίου 1982 από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλτ Ρήγκαν, χαρακτηρίζει την ΕΣΣΔ ως ‘’αυτοκρατορία του κακού’’.

Λίγους μήνες μετά τον Μάρτη του 1983, ο Ρήγκαν, σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση κατά της ανθρωπότητα ανακοινώνει επίσημα το μεγαλεπήβολο σχέδιο του που θα μείνει στην ιστορία ως ‘’Πόλεμος των Άστρων’’! Ήταν μια κίνηση που αποκάλυπτε το πρόσωπο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, των στόχων και μεθόδων του.

 «Σύμφωνα με το τηλεοπτικό διάγγελμα του Ρήγκαν προς τον αμερικανικό λαό, το σχέδιο συνίσταται σε «σειρά μακρόχρονων προγραμμάτων έρευνας και ανάπτυξης οπλικών συστημάτων, με τελικό στόχο την εξάλειψη της απειλής να δεχτούμε πλήγματα από στρατηγικούς πυρηνικούς πυραύλους». Το σχέδιο αυτό αποτελούσε ακόμη κατάφωρη παραβίαση της Διεθνούς Συνθήκης του 1967 περί μη στρατικοποίησης του Διαστήματος και της Συνθήκης του 1972 για τον περιορισμό των αντιβαλλιστικών πυραύλων (ΑΒΜ).

 • ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ  2019 -2021
 • Κορύφωση της όψης : 12 Ιανουαρίου 2020
 • Οι δύο αυτοί πλανήτες συναντώνται στην 22.46΄ μοίρα του  ζωδίου   του Αιγόκερω.

Με τον Κρόνο να παίρνει το προβάδισμα και να ορίζει το παιχνίδι μια και είναι ένας Κρόνος εξαιρετικά ισχυρός και στο ζώδιο της κυριαρχίας του.

Στην εποχή που διανύουμε, η οικονομική κρίση είναι στην αποκορύφωση της.

Και μπορεί ο ‘’Κιμ’’ να μην πάτησε το κουμπί του πυρηνικού πολέμου όμως ο Τραμπ έχει πατήσει εδώ και καιρό το κουμπί του εμπορικού πολέμου.

Και εμπορικός πόλεμος σημαίνει υποχώρηση του παγκόσμιου εμπορίου υποχώρηση των εξαγωγικών βιομηχανιών και τελικά οικονομική ύφεση.

Εδώ και λίγους μήνες οι περισσότεροι αναλυτές προβλέπουν και δημοσιοποιούν απόψεις για επικείμενη ύφεση με άμεση συνέπεια για τους πλέον απαισιόδοξους μία νέα παγκόσμια οικονομική κρίση και με πιθανότερη παρενέργεια μία τεράστια χρηματοπιστωτική αναταραχή. Προβάλουν δε ως την πλέον αρνητική ένδειξη την αναστροφή της καμπύλης αποδόσεων των αμερικανικών ομολόγων.

Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008-2009 και η συνεπακόλουθη ύφεση, είχαν σαν αρχική αιτία την αδυναμία της μεσαίας τάξης των ΗΠΑ να εξυπηρετήσει το ιδιωτικό χρέος που είχε επωμισθεί (δάνεια subprimes). Το φαινόμενο αυτό εξελίχθηκε ως ντόμινο και επηρέασε τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Η Κύπρος, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία βρέθηκαν στο κέντρο αυτού του κυκλώνα .

Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης βιώνουμε την ανακατανομή του πλούτου προς έναν μικρό αριθμό υπερπλουσίων, ενώ καταστέλλει συστηματικά τις ευκαιρίες ανάπτυξης προς την μεσαία τάξη, διασαλεύοντας την σταθερότητα που έχει επιτευχθεί στα μεταπολεμικά χρόνια.

 • Το οικονομικό μοντέλο που βασίστηκε στον ‘’εθισμό’’ την κατανάλωση και τον δανεισμό είναι η βασική αιτία της κρίσης που βιώνουμε, φτάνοντας μας σε καταστάσεις ακραίες.
 • Το πολεμικό κλίμα μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν έχει ενταθεί μετά την ενσωμάτωση του Ινδικού κασμίρ.
 • Ο πόλεμος μεταξύ Τουρκίας – Συρίας.

Βεβαίως όταν μιλάς για Κρόνο –Πλούτωνα, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις το μέγεθος της αλλαγής, και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο διάστημα που διανύουμε.

Από την άλλη μεριά ο Κρόνος έρχεται να αποδομήσει ότι δεν είναι υγιές, κάθε σύστημα η κατάσταση που δεν έχει υγιείς βάσεις.

Ο Πλούτωνας θα το ισοπεδώσει ριζικά.

Η πίεση θα ενταθεί λίγο πριν την κορύφωση της όψης, και λίγο μετά, ωστόσο τα αποτελέσματα των δύο πλανητών είναι μακροχρόνια και σηματοδοτούν την αρχή ενός κύκλου σημαντικών αλλαγών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκεί προβλέπεται να υπάρξει μια σειρά δραματικών αλλαγών, που είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν σαρωτικά το μέχρι τώρα σαθρό οικοδόμημα της παγκόσμιας οικονομίας.

Βεβαίως το αποτέλεσμα μπορεί να μην το δούμε άμεσα αλλά μετά από κάποιο διάστημα η ακόμα και χρόνια.

Το σημαντικό και καθοριστικό στο διάστημα αυτό είναι η ανάληψη των ευθυνών, τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί μια ουσιαστική αλλαγή.

 • Σε προσωπικό επίπεδο, και ιδιαίτερα αν ανήκετε στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους, η έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των ζωδίων, η εποχή αυτή προοιωνίζει εξαιρετικά σημαντικές αλλαγές.

Θα υπάρξουν τελειωτικά  κλεισίματα κύκλων, σε ότι μπορεί μέχρι τώρα να έχει πάψει να λειτουργεί. Μπορεί να αφορά την καριέρα η την προσωπική ζωή.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απώλειες που θα αναγκάσουν σε αλλαγές, μια μπορεί να υποχρεωθείτε  να εγκαταλείψετε κάτι που όμως μέχρι τώρα δεν έχει όφελος και απλά το συντηρείτε.

Για παράδειγμα, μια σχέση η μια επιχείρηση που δεν ικανοποιεί τον αρχικό της στόχο η σκοπό.

Εσείς ξέρετε καλύτερα ποιος τομέας η τομείς είναι αυτοί που δεν σας εκφράζουν, και είναι η στιγμή να τους ολοκληρώσετε και να τους αφήσετε πίσω σας.

Το επίσης σημαντικό εδώ είναι να ακολουθήσετε την ροή της αλλαγής, και να δείτε κατάματα τις αλήθειες της ζωής σας, για να μπορέσετε να τις ολοκληρώσετε επιτυχώς.

Όσο περισσότερο αντιστέκεστε, τόσο περισσότερο θα διογκώνονται τα προβλήματα και τα αδιέξοδα, και θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο στις επιλογές σας.

Αν νοιώθετε πως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό το κλίμα αλλαγών, ζητήστε βοήθεια από τους ειδικούς.

Κυρίως θέστε σαφή όρια και πλαίσια, που προστατεύουν τον εαυτό σας και μην αναλαμβάνετε πράγματα που δεν είστε σίγουροι πως μπορείτε να διαχειριστείτε.

Αυτοί οι δύο πλανήτες στην διάρκεια του έτους θα περάσουν σε ανάδρομη πορεία δύο φορές.

Η επιρροή της όψης θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2021, και όταν ο Κρόνος θα έχει περάσει στον Υδροχόο.

 • Η επόμενη όψη του Κρόνου –Πλούτωνα θα συμβεί το 2053-2054
 • 15 Ιουνίου 2053
 • 16 Ιουλίου 2053
 • 2 Φεβρουαρίου 2054 στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κι επειδή όπως προανέφερα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει  με ασφάλεια τα ακριβή γεγονότα της συνόδου των δύο πλανητών, ας ευχηθούμε πως οι αλλαγές που θα έρθουν θα είναι το καλύτερο για την ανθρωπότητα. Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα από την συνάντηση τους, μιλούν για σημαντικές ανακατατάξεις στο παγκόσμιο πλανητικό σκηνικό. Όπως βλέπετε, η ιστορική αναδρομή στις εποχές που επαναλήφθηκε η όψη, δημιουργεί με τον τρόπο της μικρές η μεγαλύτερες αναταράξεις που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία. Εμείς καλούμαστε να γράψουμε τις δικές μας σελίδες στο βιβλίο της. Το πώς θα αποτυπώσουμε τον παλμό και τις αλλαγές τις εποχής, έχει να κάνει με την συνέχεια των εξελίξεων και το κατά πόσο θα υπάρξουν οι λύσεις εκείνες που θα είναι λιγότερο επώδυνες για τους λαούς.

Από την άλλη, η ιστορία συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να δημιουργεί γεγονότα.

Εμείς και μέσα από την αστρολογία μπορούμε να αφουγκραζόμαστε τις τάσεις, για να αποφεύγουμε όσο είναι δυνατόν τα δεινά και τις δυσκολίες.

Εμείς και μέσα από την αστρολογία μπορούμε να αφουγκραζόμαστε τις τάσεις, για να αποφεύγουμε όσο είναι δυνατόν τα δεινά και τις δυσκολίες. Ας κατανοήσουμε, πως  ακόμα και ένας μόνος άνθρωπος είναι ικανός ν αλλάξει τον κόσμο! Είναι η ώρα να κατανοήσουμε την σύνδεσή μας με τα πάντα γύρω μας. Η κάθε μας επιλογή έχει αντίκτυπο πάνω σε πάρα πολλά πράγματα και πρόσωπα ακόμα και αν δεν την καταλαβαίνουμε. Ο καθένας μας γράφει την δική του προσωπική ιστορία και όλοι μαζί την ιστορία του τόπου μας αλλά και την παγκόσμια. Όχι δεν είσαι ξεκομμένος από τους άλλους. Είσαι ένα με τους άλλους. Κατέχεις τεράστια δύναμη ακόμα και αν δεν σου το έχουν μάθει ως τώρα. Είναι η στιγμή να την ανακαλύψεις. Να ανακαλύψεις τον Πλούτωνα σου. Να οργανωθείς με τον Κρόνο σου. Και να πετύχεις με ότι κι αν χρειάζεται να αλλάξεις. Εσύ μόνος σου και όλοι μαζί.

Γιατί μπορείς… γιατί μπορούμε!

Θα τα καταφέρουμε άραγε?

 • ΥΓ.Η  όψη αυτή κορυφώνεται πάνω στον γενέθλιο Δία της Κίνας, η οποία φαίνεται να πρωτοστατεί μέσα στο επόμενο διάστημα στις εξελίξεις παίρνοντας το προβάδισμα από την Αμερική.
 • Βιβλιογραφία:
 • ”The real Astrology” – John Frawely
 • ”Αστρολογία” – Θεοδώρα Ντάκου.
 • ”The changing sky” – Steven Forester.