ASTRONEWS AΠΟ 4 ΕΩΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Αφροδίτη λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του καρκίνου συναντά τον Άρη από το ζώδιο του Κριού.

Και εδώ γράφεται η δική σου ιστορία αυτή του έρωτά σου, αυτού που ανθίζει στο μυαλό σου αλλά σε δυσκολεύει στην καθημερινότητά σου και στη ζωή σου.

Τίποτα δεν είναι ιδανικό το ξέρεις, το  έχεις νιώσει στο πετσί σου σε κάθε σχέση που την πίστεψες, αλλά δεν σου βγήκε έτσι όπως τι φαντάστηκες την οραματίστηκες…

Όμως αναρωτήσου για μία στιγμή: Τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί ποιο είναι το κίνητρό σου για να έρθεις σε επαφή με τον άλλον?

Ο καθένας από μας έχει τους δικούς του λόγους που αναζητά να συνδεθεί με ένα άλλο πρόσωπο..

Για κάποιους είναι ο φόβος της μοναξιάς..

Για κάποιους άλλους η ανάγκη να έχουν ένα σύντροφο

Για κάποιους η ανάγκη του να μοιράζονται να συμπορεύονται

Και για κάποιους άλλους η ανάγκη του να αγαπήσουν και να αγαπηθούν…

Μεγάλες κουβέντες θα πεις που περικλείουν πάρα πολλά πράγματα μέσα τους.

Όμως, μόνο η αγάπη μπορεί να σε βοηθήσει να χτίσεις μία σχέση αγαπητική υγιή συντροφική..

Εκεί που θα δεχτείς τον άλλον όπως ακριβώς είναι γιατί έχεις μάθει πως κανείς δεν μπορεί να αλλάξει κανέναν..

Eκεί που θα συνδεθείς μόνο με την καρδιά σου γιατί στον έρωτα το μυαλό κάνει πάντα λάθος υπολογισμούς..

Και εκεί που δεν θα περιμένεις κάτι αλλά θα αφεθείς να ζήσεις το μεγαλείο που σου προσφέρεται χωρίς όρους και χωρίς όρια χωρίς διάθεση να αλλάξεις τίποτα από όλο αυτό που έρχεται στο διάβα σου…

Η περίοδος αυτή έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα από αυτόν που μπορεί να μη σου δίνει αυτό που περιμένεις, να μην ικανοποιεί τη βαθιά σου επιθυμία την προσμονή σου, αλλά ενεργοποιεί εκείνες τις προκλήσεις που αρχικά μπορεί να σε κάνουν να χάνεις τις ισορροπίες σου όμως είναι αυτές που σου κρατούν άγρυπνο το ενδιαφέρον σου.

Αν τώρα ανήκεις  σε αυτούς που έχουν μία σχέση που τους ταλαιπωρεί και την ταλαιπωρούν, οι μέρες αυτές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση, γιατί το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο, και μπορεί να πυροδοτηθεί ακόμα και με ασήμαντες αφορμές.

Ωστόσο για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους και είσαι  διαθέσιμος, οι  ημέρες αυτές μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις μέσα από νέες γνωριμίες που φαίνεται να κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά.

Και ιδιαίτερα για τους κριούς καρκίνος ζυγούς και αιγόκερους  του 3ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ανάλογα το πλαίσιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή τους, οι μέρες αυτές έχουν αρκετές ιδιαιτερότητες που είτε χρήζουν περισσότερης προσοχής είτε τους εισάγουν σε ένα νέο κύκλο πραγμάτων και πιθανά σχέσεων.

Παράλληλα στην ημέρα του Σαββάτου έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη όπου συντελεί σε ένα ερωτικό κλίμα και μία ερωτική επικοινωνία η οποία δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενη.

Λίγο μετά στην ίδια ημέρα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας της αρμονίας της δικαιοσύνης και ο Ερμής αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις ποιότητες αυτές.

Το  μυαλό λειτουργεί διαφορετικά με μία διάθεση συνεργασίας και Σε πολλές περιπτώσεις εύρεσης λύσεων προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία και η αρμονία στις σχέσεις και στην καθημερινότητά μας.

Υπάρχει μία διάθεση επικοινωνίας που εξυπηρετεί πάρα πολύ τις σχέσεις, μία και γίνεται μέσα σε πολύ πιο ήρεμα και αρμονικά πλαίσια από τη μία, από την άλλη διαπιστώνουμε πως το διάστημα αυτό είμαστε και πολύ πιο πρόθυμοι και ανοιχτοί να ακούσουμε αυτά που μας λένε οι άλλοι και το αντίθετο.

Θα  υπάρχει έκδηλη η τάση ωστόσο να αποφεύγουμε πράγματα που μπορεί να μας δυσαρεστούν.

Από την νέα θέση του Ερμή ευνοούνται οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας δίδυμοι, ζυγοί και υδροχόοι, οι οποίοι στο διάστημα που θα διανύσουμε θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, και προσωπικά και επαγγελματικά θέματα βρίσκοντας  λύσεις που ενδεχομένως   επιζητούν.

Ο κύκλος αυτός δίνει μια πινελιά χαράς και αισιοδοξίας, τόσο μέσα Στην ημέρα της Κυριακής η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Καρκίνου,  και κόβει την κορδέλα στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως τις 2 Οκτωβρίου του 2020.

μας. όσο και στις σχέσεις μας. που περνούν σε μια πολύ καλύτερη φάση.

Πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη, με διάθεση να μοιραστούν, να χαρούν και να συνδεθούν με καλύτερο τρόπο με τους άλλους και να αναζωογονηθούν.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης, ευνοούνται όλοι, αλλά κυρίως οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν  ένα restart στην ερωτική και κοινωνική τους ζωή.

Καλό μήνα και καλό τριήμερο σε όλους!

ΠΗΓΗ: MY ASTRO Ολυμπία