ASTRONEWS ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

Κάθε μήνα, την ροή των εξελίξεων δίνουν οι κύκλοι της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου. ‘

Η Ν.Σ αυτή, θα μας οδηγήσει στην έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου, την προτελευταία του χρόνου, που εκεί φαίνεται πως θα έχουμε το οριστικό κλείσιμο των κύκλων για τα οποία έχουμε προετοιμαστεί και μιλούσαμε για το 2020.

Εδώ λοιπόν, στον κύκλο του Σκορπιού, χρειαζόμαστε κάτι απτό, ξεκάθαρο μέσα από το οποίο να μπορέσουμε να εκφράσουμε το συναίσθημα μας, και να κυνηγήσουμε το όραμα μας.

Είναι η στιγμή, που ότι μπορεί να έτρωγε το ‘’μέσα’’ μας σαν ένας ανεκπλήρωτος πόθος η όνειρο, χρειάζεται να εκφραστεί συγκεκριμένα, δημιουργικά και χωρίς τα πολύπλοκα συναισθήματα που ενδεχομένως το μπλοκάρουν.

Ο Ήλιος θα εκφράσει την δυναμική μας απέναντι τον στόχο μας και την διεκδίκηση του, ενώ η σελήνη που τον συνοδεύει, έχει να κάνει με τον τρόπο που ενστικτωδώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Η ‘’πρώτη’’ εικόνα που έχουμε όταν συναντάμε κάτι η κάποιον. Τις μνήμες που κουβαλάμε, και που διαμορφώνουν και την σημερινή μας συμπεριφορά.

Η σελήνη εδώ βρίσκεται σε ‘’πτώση’’. Από τη μία η σελήνη αυτή ‘’νιώθει ‘’ πολλά και βαθιά συναισθήματα.

Από την άλλη, δεν μπορεί, δεν της είναι εύκολο ούτε να τα δει, ούτε να τα αναγνωρίσει, αλλά ούτε και να τα αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

Δεν αντέχει το βάθος τους και την ένταση που της προκαλούν. Κι έτσι θα προτιμήσει να μην εμπλακεί συναισθηματικά, να αρνηθεί κατά πρόσωπο μια σχέση που θέλει και επιθυμεί, από φόβο μην έρθει αντιμέτωπη με το συναίσθημα, η ότι μπορεί να παρασυρθεί από την σεξουαλικότητα της.

Τα ‘’φώτα’’ σχηματίζουν όψεις εξαγώνου με τον Δία και τον Πλούτωνα(μοντέρνος κυβερνήτης του Σκορπιού),

Ναι, οι ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα, είναι αυτές στις οποίες καλούμαστε να συμμετέχουμε πολύ ενεργά.

Είναι αυτές που έχουμε προετοιμάσει σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, και τώρα είναι η στιγμή να υλοποιηθούν στην πραγματικότητα μας.

Ωστόσο, η επέκταση για την οποία μιλά η ο Δίας, δεν μπορεί να είναι εφαρμόσιμη αν δεν διέπει ολόκληρο το ‘’είναι’’ μας. ‘Αν δεν είναι κομμάτι/προέκταση του εαυτού μας.

Αν δεν έχουμε δουλέψει εσωτερικά πολύ και σκληρά γι αυτήν, ανακαλύπτοντας στοιχεία του εαυτού και της δύναμής μας.

Αυτή η αλλαγή, δεν μπορεί να μας ‘’χαριστεί’’ έτσι απλά. Αν θέλεις αυτό είναι και το μάθημα ολόκληρης αυτής της δύσκολης χρονιάς που διανύσαμε, αλλά και η σύνοδος του Δία /Πλούτωνα που ενεργοποιεί η ΝΣ.

Εξαιρετικά σημαντικός ο ρόλος του Άρη,(παραδοσιακού κυβερνήτη του Σκορπιού) ο οποίος μόλις εχθές έχει σταματήσει την αναδρομή του και έχει περάσει σε ορθόδρομη πορεία.

Ναι , η στιγμή αυτή είναι το σημείο εκκίνησης των πάντων.

Η στιγμή που όλα θα αρχίσουν να κατευθύνονται με ροή και δύναμή εκεί που έχουμε δώσει την δυναμική μας.

Στο όραμα εκείνο που έχουμε βαθιά μέσα μας, και έχουμε ‘’δουλέψει’’ εσωτερικά γι αυτό.

Πόσο ειλικρινείς είμαστε μ εμάς?

Πόσο πιστεύουμε πως αυτό που βαθιά επιθυμούμε οργανώνεται μ ένα ‘’μαγικό’’ τρόπο από το κοσμικό σχέδιο?

Πόσο ‘’αυτοσαμποτάρουμε’’ τον εαυτό μας και την πίστη μας?

Και τελικά, κατά πόσο πιστεύουμε πως οι όποιες αλλαγές δεν έρχονται ποτέ απ΄έξω, αλλά ξεκινούν να δημιουργούνται από μέσα μας?

Αν ανήκεις λοιπόν σε αυτούς, να ξέρεις πως η ΝΣ αυτή είναι αφετηρία σου, για μεγάλα επιτεύγματα που θα ακολουθήσουν.

Σημαντικός και ο ρόλος της Αφροδίτης που ενεργοποιεί και αυτή την σύνοδο Δία/Πλούτωνα, μέσα από τις όψεις τετραγώνου που σχηματίζει.

Ναι, οι σχέσεις περνούν σε μια άλλη φάση, Πιο ουσιαστική, και πιο ολοκληρωμένη.

Εκεί που μπορεί να ‘’στέκονται’’ εξετάζοντας την ποιότητα και όχι την επιφάνεια.

Άλλωστε ένα από τα μαθήματα ολόκληρης της χρονιάς είναι πως πια έχουμε αναθεωρήσει πλήρως τις αρχές και τις αξίες μας, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων μας.

Και αυτή είναι και η αφετηρία του κύκλου αυτού.

Ταύροι Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι, του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός έρχεται να σας ανοίξει νέες λεωφόρους να περπατήσετε. Μπορεί όχι απαραίτητα εύκολους, συναρπαστικούς όμως σίγουρα.

Καρκίνοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, θα διευκολυνθείτε πολύ περισσότερο στην υλοποίηση των όποιων ζητημάτων μπορεί να έχετε θέσει σε εφαρμογή.

Καλή ελπιδοφόρα και δυναμική αρχή.

Πηγή: My Astro.gr