ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Η Αφροδίτη σε ένα γενέθλιο χάρτη θα μας δείξει τη δυνατότητα ή όχι να συνεργαζόμαστε αρμονικά με τους άλλους. Να δημιουργούμε υγιείς σχέσεις.

Για αυτό και συνδέεται άμεσα με την συναισθηματική ζωή του ατόμου όσο και με την κοινωνική του επιτυχία.

ΑΦΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η Αφροδίτη, σε  ένα ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, δεν θα μπορούσε παρά να διέπεται από τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που απαιτεί  από αυτήν ο σοφός του ζωδιακού.

Οι άνθρωποι που έχουν γενέθλια Αφροδίτη τους στο ζώδιο του Αιγόκερω, έχουν συνήθως  έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό στη ζωή τους.

Ξέρουν τι θέλουν από νωρίς, και κυρίως  γιατί το θέλουν.

Έτσι είναι σε θέση να κάνουν συγκεκριμένες επιλογές, που τους δίνουν συγκεκριμένα οφέλη βάση αυτόν που έχουν στο μυαλό τους.

Για ότι θεωρεί σημαντικό για τη ζωή της, δεν θα διστάσει να επιμείνει προκειμένου να το αποκτήσει, ενώ ότι θεωρεί δευτερεύον μπορεί να γίνει επιφυλακτική  και σκεπτική χωρίς να τολμά ιδιαίτερα.

Η Αφροδίτη εδώ δεν θα σου πει μεγάλα λόγια, δεν θα εκδηλωθεί εύκολα συναισθηματικά, αλλά όταν αποφασίσει να μιλήσει, οτιδήποτε εκφράσει θα  το εννοεί από την αρχή μέχρι το τέλος του.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ερωτική της ζωή, έχει μία ιδιαίτερη συστολή η οποία πολλές φορές την κάνει να γίνεται έως και ντροπαλή σε ένα πρώτο πλησίασμα.

Και ο λόγος είναι, ότι  διέπεται από αρκετή συναισθηματική ανασφάλεια, η οποία δεν της επιτρέπει να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα,  εύκολα τουλάχιστον.

Ωστόσο είναι τρυφερή και ξέρει να φροντίζει αυτούς που αγαπά και κυρίως δεν είναι αχάριστη.

Από τις σχέσεις της απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα, και πολλές φορές μπορεί να γίνει πολύ αυστηρή και κριτική ως προς τους άλλους.

Όμως εκτιμά πολύ την προσφορά και είναι πρόθυμη να δώσει αν της το ζητήσουν

Γεγονός είναι ότι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν παίζει, ούτε με τα αισθήματα της, ούτε και με τα αισθήματα των άλλων. Θέλει να κινείται σε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια, και να ξέρει πού πηγαίνει.

Έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ, και μία ιδιαίτερη γοητεία μέσα από τη σοβαρότητα που εκπέμπει στο περιβάλλον της. 

Θα επιλέξει πάνω η σιγουριά της ”πεπατημένης” από το να κινηθεί σε δρόμους που δεν γνωρίζει, μία και η ανασφάλεια της δεν της επιτρέπει να ”ρισκάρει” εύκολα τουλάχιστον.

Γεγονός είναι πως η Αφροδίτη εδώ δεν είναι ενθουσιώδης, και είναι πολύ πιθανό αν βρίσκεστε με έναν άνθρωπο που έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερω να νιώθετε πολλές φορές πως πλήττετε. Όμως  η Αφροδίτη αυτή  θα είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζεστε, και δεν θα προδώσει ποτέ το συναίσθημά σας την αγάπη που της έχετε δώσει.

Μια και όπως λέει η Helen Roland (Αμερικανή ευθυμογράφος),”Αληθινή αγάπη δεν είναι εκείνη που αντέχει τον μακροχρόνιο χωρισμό, αλλά εκείνη που αντέχει την μακροχρόνια οικειότητα”.