ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 20/12/2021 – Οι τάσεις της ημέρας μέσω αριθμολογικής  προσέγγισης

ByAntonios Kalavrias

Πτυχιούχος πληροφορικής και εφαρμοσμένων μαθηματικών – Αναλυτής – Αριθμολόγος

Κάθε ημέρα έχει και μια διαφορετική δόνηση, και μπορεί να επηρεάσει τον κάθε τομέα της ζωής μας διαφορετικά, θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με την ημερομηνία που έχουμε γεννηθεί.

Η σημερινή ημέρα (20/12/2021) έχει άθροισμα τον αριθμό 37, εκ του 20+12+5, δηλαδή  ακολουθεί τον σχηματισμό 37→(3+7=)10→ (1+0=)1.

Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί σε ημέρα με αυτή την μορφή/αυτό τον σχηματισμό, δηλαδή, το άθροισμα της ημερομηνίας γέννησης σας έχει τον αριθμό 1, και παράλληλα  προκύπτει από τον αριθμό 37, θα επηρεαστείτε κατά προτεραιότητα και βαρύτητα στο σύνολο των τομέων που σας απασχολούν, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Οι υπόλοιποι, οι οποίοι ναι μεν το άθροισμα της ημερομηνίας γέννησης σας είναι το 1, αλλά δεν προκύπτει από το νούμερο 37, θα επηρεαστείτεεπίσης, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Ας δούμε λοιπόν, τις προοπτικές ή τις τάσεις που δίνει η μονάδα (1) και πως ενδέχεται αυτές να επηρεάσουν τα άτομα που η ημερομηνία γέννησης τους έχει άθροισμα 1, γενικά, και πιο ειδικά αυτών που το 1 προκύπτει από τον αριθμό 37 .

Ο αριθμός 1, χαρακτηρίζεται από διάθεση για νέα ξεκινήματα και ανάληψη ρίσκου, η οποία όμως πρέπει να παραμείνει σε λογικά πλαίσια, ώστε να μην οδηγήσει σε ακρότητες και αρνητικές εξελίξεις. Επειδή η μονάδα προέρχεται από τον αριθμό 37, στην περίπτωση της συγκεκριμένης ημέρας, η διάθεσή μας αποκτά περισσότερη ένταση και κάποιες μοναδικότητες ως προς το Πώς, το Τι και το Πότε, αναλόγως του αριθμού ζωής του ατόμου.

Αναλύοντας περαιτέρω τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ημέρας διαπιστώνουμε ότι είναι η 354η του έτους, δηλαδή χαρακτηρίζεται από τον σχηματισμό (3+5+4=)12→(1+2=) 3 που ενυπάρχει ταυτόχρονα και στον μήνα (o12ος= 3).

Υπό την έννοια αυτή είναι μια από τις αντιπροσωπευτικές ημέρες του Δεκεμβρίου 2021, συνεπώς τα περισσότερα άτομα πρέπει να αναμένουν παραπλήσιες εξελίξεις με αυτές που έχουν υπάρξει από τις αρχές του μήνα, αλλά σε επίπεδο ημέρας αυτή τη φορά.

Το αυτό ισχύει και για όλα τα έτη 365 ημερών (μη δίσεκτα). 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο αριθμός 354 «κόβεται» από το 6 (είναι δηλαδή πολλαπλάσιό του), γεγονός το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία ως προς κάποιες από τις χρονικές «περιοδικότητες» της ημέρας, δεδομένου ότι το 6, εκτός από τέλειος αριθμός, αποτελεί και τη βασική συνιστώσα των διαιρέσεων του Χρόνου (12 μήνες/έτος, 24 ώρες/ημέρα, 60 λεπτά/ώρα, κλπ.), μαζί με το 7.

Δηλαδή, οι χρονικές συγκυρίες (το πότε, πριν ή μετά από ένα γεγονός, συχνότητα επανάληψης ενός συμβάντος, κλπ.) αποκτούν κύρια βαρύτητα σε σχέση με άλλους παράγοντες ή δεδομένα  που επηρεάζουν την πραγματικότητά μας ή τις καταστάσεις τις οποίες χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε, όπως το χώρο (Πού), τα εμπλεκόμενα πρόσωπα (Ποιος/α) και το λόγο (αιτία/σκοπό – Γιατί).

Για παράδειγμα, έχει μεγαλύτερη σημασία πότε θα συναντήσουμε σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για επαγγελματικό ραντεβού, παρά το πού θα γίνει η συνάντηση και αν θα βρίσκονται και άλλα πρόσωπα παρόντα.

Επίσης, ο αριθμός 354 συσχετίζεται πολλαπλώς με τον 2021, γεγονός το οποίο αυξάνει τη βαρύτητά της συγκεκριμένης ημέρας μέσα στο έτος (δεδομένου ότι «συναντά» το έτος στην 8η – πνευματική διάσταση του 2 – ένωσης, που είναι και η υψηλότερη που μπορεί να υπάρξει σε αυτή τη σύγκριση. Είναι το σημείο που το ανώτερο κομμάτι μας, ο ανώτερος εαυτός μας συνδέεται με όλα όσα υπάρχουν στο σύμπαν. Εκεί που το ένα είναι όλα και όλα είναι ένα).

Γενικά η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζει τόσο το μήνα όσο και το έτος στο οποίο βρίσκεται, σε δονήσεις που επηρεάζουν το πνεύμα και τον χρόνο.

Τέλος αθροίζοντας το 354 στο 2021 προκύπτει 2375, αριθμός που συνδυάζει την 7η διάσταση τόσο του 2 όσο και του 3, έχει ισορροπία ως προς τα δύο αυτά νούμερα και καταλήγει στον σχηματισμό (2+3+7+5=) 17→ (1+7=) 8=23, δηλαδή στο μοναδικό ψηφίο 3ης διάστασης.

Αυτά τα 3 χαρακτηριστικά του προσδίδουν μια πνευματική μοναδικότητα, η οποία θα έχει τη μέγιστη επιρροή στα άτομα σχηματισμού 37→10→1, μεταξύ 3ης και 7ης ώρας (πρωινής ή απογευματινής, αναλόγως της ώρας γέννησής τους).

Σημειώσεις προς καλύτερη κατανόηση :

  • Ο αριθμός 2 αποτελεί τη βάση των ζυγών («θηλυκών») αριθμών, τον αρχετυπικό ορισμό της «ένωσης» και της αύξησης/γονιμοποίησης, ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στη μονάδα η οποία γεννά το Όλον, ενώ παράλληλα ανήκει στην περίφημη ακολουθία Φιμπονάτσι από την οποία «προκύπτει» ο αριθμός της συμπαντικής «τελειότητας» φ (=1,618…)
  • Ο αριθμός 3 αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο μονό («αρσενικό») αριθμό, αναφέρεται στην ανώτερη γήινη διάσταση του χώρου (3-d), γεννά με το 2 τους αριθμούς και ανήκει επίσης στην ακολουθία Φιμπονάτσι.
  • 7η διάσταση αριθμού. Ανυψώνει/εισαγάγει την ουσία του αριθμού σε πνευματικό επίπεδο, βοηθά στην πιο ολοκληρωμένη κατανόηση του υλικού και άυλου κόσμου και προσφέρει βοήθεια στην υλοποίηση υψηλών στόχων.

ByAntonios Kalavrias

Πτυχιούχος πληροφορικής και εφαρμοσμένων μαθηματικών – Αναλυτής – Αριθμολόγος